Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Istanbul, Turcia, de tip cladire, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Istanbul, Turcia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Istanbul, Turcia de tip cladire.

Lista obiectivelor turistice din Istanbul, Turcia - Cladire

Denumire obiectiv turistic
Oficiul de Cadastru - Cladire Oficiul de Cadastru Cladirea Registrului funciar si de Cadastru din Istanbul, construita in anul 1908 de catre arhitectul Vedat Bey, se afla in fata curtii principale a palatului lui Ibrahim Pasa, ocupand locul unei cladiri care a ars si care a facut parte din complexul de cladiri al palatului Marelui Vizir, aflat in Piata Sultanahmet.
Conacul Camondo - Cladire Conacul Camondo Camondo a fost o familie de evrei bogati cu afaceri in domeniul bancar si comert din Istanbul in secolul al 19-lea. Conacul Camondo a apartinut contelui Avraam Kamondos si se afla situat pe malul Cornului de Aur, iar astazi este sediul unei societati de navigatie. Familia Camondo a emigrat de la sfarsitul secolului al 19-lea in Franta, la Paris,…