Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Istria, Croatia, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Istria, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Istria, Croatia.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Oferte turistice Istria

Vezi obiective turistice din orasele din Istria

Lista obiectivelor turistice din Istria, Croatia

Denumire obiectiv turistic
Plajele Brsec - Plaja Plajele Brsec Intre Mošćenička Drage si Brseč se gasesc doua plaje mari, Uboka si Jelenšćica. Aproape de Brseč se afla catunul Klančac, care are una dintre cele mai frumoase plaje de la Marea Adriatica. Pe langa barca, la plaje se mai poate ajunge prin cai pietonale din drumul principal Rijeka – Pula.
Plajele din Lovran - Plaja Plajele din Lovran Plaja Kvarner (Civic) este principala plaja din Lovran, alcatuita din nisip si beton, situata la intrarea de est a localitatii. Plaja Peharovo, o plaja din pietris, este situata pe partea de vest a localitatii Lovran, sub faleza. Plaja este bordata de copaci care ofera o umbra generoasa. Printre facilitati se numara: dus, parasolare, sezlonguri,…