Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Balan, Romania, de tip lac, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Balan, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Balan, Romania de tip lac.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Balan, Romania - Lac

Denumire obiectiv turistic
Lacul Mesteacanul (Lacul Balan)  - Lac Lacul Mesteacanul (Lacul Balan)  Barajul Mesteacanul este un baraj executat in 1966 pe raul Olt, in amonte de localitatea Balan, judetul Harghita, pentru alimentarea cu apa a localitatii si a unitatilor miniere. Lacul de acumulare este situat intre Muntii Hasmas, Muntii Giurgeului si Muntii Curmaturii, la sud de Vf. Hasmasul Mare (1792 m altitudine). Are un volum util de…
Lacul Balan - Lac Lacul Balan Lacul Balan este situat pe raul Olt, in amonte de localitatea cu acelasi nume. Lac de baraj artificial, Lacul Balan a fost creat in anulk 1966, cu scopul de a alimtenta localitatea Balan si a unitatii miniere. Volumul util al lacului este de 0,858 mil. mc de apa.