Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Bucuresti, Romania, de tip lac, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Bucuresti, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Bucuresti, Romania de tip lac.

Lista obiectivelor turistice din Bucuresti, Romania - Lac

Denumire obiectiv turistic
Padurea si Lacul Baneasa - Lac Padurea si Lacul Baneasa Padurea Baneasa – este situata in partea de nord a Bucurestiului. Reprezinta destinatia frecventa de weekend a bucurestenilor, fiind unul dintre cele mai frumoase locuri de recreere oferite de imprejurimile capitalei. Lacul Baneasa este un lac antropic amenajat pe raul Colentina. Are o suprafata de 40 ha, o lungime de 3 km, o latime cuprinsa…
Lacul Straulesti - Lac Lacul Straulesti Lacul Straulesti este situat in nord-vestul Bucurestiului, sector 1, pe cursul raului Colentina. Are o suprafata de 33 ha, lungime de 2.3 km, latime intre 100-300 m si adancime intre 1-5m. Pe malul sau exista restaurante, cafenele iar la debarcader puteti inchiria barci.
Lacul Cismigiu - Lac Lacul Cismigiu
Lacul Titan - Lac Lacul Titan Lacul Titan este situat in cartierul Titan, in mijlocul parcului cu acelasi nume, sector 3, Bucuresti. Se intinde pe o suprafata de 26 ha. Este folosit pentru agrement fiind dotat in acest sens cu debarcader, barci si chiar un vaporas.
Lacul Floreasca - Lac Lacul Floreasca Lacul Floreasca este un lac antropic din Bucuresti, sectorul 1, amenajat pe cursul raului Colentina, ce are in amonte Lacul Herastrau si in aval Lacul Tei. Are o suprafata de 70 ha, o lungime de 3 km, o latime cuprinsa intre 100-800 m, o adancime de 1-5 m, un volum 1.600.000 m³ si un debit de 2,5 m/s.