Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Porec, Croatia, de tip muzeu, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Porec, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Porec, Croatia de tip muzeu.

Lista obiectivelor turistice din Porec, Croatia - Muzeu

Denumire obiectiv turistic
Muzeul Orasului - Muzeu Muzeul Orasului Muzeul orasului Porec este gazduit de Palatul Sincic, construit in stil baroc. Muzeul se afla la capatul estic al strazii Decumanus. Muzeul ofera informatii despre intreaga istorie a orasului Porec, pornind de la epoca paleolitica, perioada romana si perioada crestina timpurie. Colectiile sale includ descoperiri arheologice din secolul al…
Muzeul Etnografic - Muzeu Muzeul Etnografic Muzeul Etnografic din Porec este gazduit de palatul baroc al familiei Vittorio Rossoni, care a conservat amintiri si antichitati pe care le-a adunat intr-o colectie de-a lungul timpului si care au definit un stil de viata prezent in teritoriu. Muzeul detine printre altele, o colectie arheologica romana si paleocrestina.
Muzeul Regional - Muzeu