Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Zadar, Croatia, de tip muzeu, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Zadar, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Zadar, Croatia de tip muzeu.

Lista obiectivelor turistice din Zadar, Croatia - Muzeu

Denumire obiectiv turistic
Muzeul de Sticla Antica - Muzeu Muzeul de Sticla Antica Muzeul de Sticla Antica din Zadar este unic in Croatia si in lume. Muzeul este o institutie culturala unica, care prezinta o colectie de aproximativ 2.000 de obiecte diferite din sticla, din antichitate, datand din secolele 1-4 i.Hr. Sticla veche expusa a fost descoperita in locatii din Zadar, Nin, Starigrad, sub Muntii Velebit si in Asserija la…
Muzeul Etnologic - Muzeu Muzeul Etnologic Departamentul de etnografie al Muzeului National din Zadar s-a infiintat in anul 1945. Colectiile de baza ale Departamentului Etnografic au fost compuse, la inceput, din doua sute de articole diferite (textile, bijuterii, arme si obiecte din lemn), adica colectia Dusan Jurkovic, un avocat care a fost primul guvernator al Muzeului National….
Muzeul de Arheologie - Muzeu
Muzeul National - Muzeu