Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Pescara, Italia, de tip muzeu, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Pescara, Italia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Pescara, Italia de tip muzeu.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Pescara, Italia - Muzeu

Denumire obiectiv turistic
Muzeul Locuitorilor Provinciei Abruzzo - Muzeu Muzeul Locuitorilor Provinciei Abruzzo Muzeul este adapostit in incinta fostei cazarmi Pescara, construita in secolul al 16-lea. Muzeul s-a infiintat in anul 1973. In anul 1982, Gabriele D’Annunzio a donat averea sa municipalitatii orasului Pescara, colectiile detinute de catre acesta gasindu-se printre exponatele muzeului. Locatia actuala a muzeului functioneaza din anul 1998….
Muzeul D'Annunzio Secret - Muzeu Muzeul D'Annunzio Secret Deschis in anul 2010 in incinta teatrului mare, muzeul D’Annunzio Secret colecteaza ceea ce pana acum au ramas necunoscute publicului, pentru ca au fost inchise in dulapuri si sertare ale Prioriei: haine, pantofi si cizme, lenjerie, haine de dama comandate special de d’Annunzio pentru femeile sale, gulere si lese de caini, obiecte de birou,…
Muzeul Basilio Cascella - Muzeu Muzeul Basilio Cascella Muzeul Basilio Cascella din Pescara este adapostit in fosta tipografie (fabrica chromolithographica) care a apartinut acestuia si ulterior mostenitorilor sai. Activitatile sale creative sunt numeroase: el a fost un litograf, pictor, artist grafic, ceramist, ilustrator si fotograf. Basilio Cascella (1860-1950) a creat in laboratorul…
Muzeul Casa Natala Gabriele D’Annunzio - Muzeu Muzeul Casa Natala Gabriele D’Annunzio Muzeul Casa Natala Gabriele D’Annunzio este locul de nastere al controversatului poet fascist Gabriele D’Annunzio.
Muzeul de Arta Moderna Vittoria Colonna - Muzeu Muzeul de Arta Moderna Vittoria Colonna Situat aproape de faleza, Muzeul de Arta Moderna Vittoria Colonna se lauda cu o opera de Picasso si alta de Miro, ca parte din colectia sa mica de arta moderna.