Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Opatija, Croatia, de tip parc, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Opatija, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Opatija, Croatia de tip parc.

Lista obiectivelor turistice din Opatija, Croatia - Parc

Denumire obiectiv turistic
Parcul Sf Jakov - Parc Parcul Sf Jakov Parcul Sf Jakov este parcul central din Opatija, un monument horticol, care acopera o suprafata de 3.64 ha. Parcul este impartit in 60 de domenii unde cresc aproximativ 159 de specii de plante. Un numar mare dintre ele provin din parti indepartate ale lumii (aduse de marinari din Mongolia, China, Japonia) si fara sa fie tipice zonei. In centrul…
Parcul Angiolina - Parc Parcul Angiolina Parcul Angiolina din Opatija se dezvolta in jurul vilei cu acelasi nume, care adaposteste Muzeul Croat de Turism. Parcul a fost construit in anul 1860 si este celebru prin bogatia florei aduse din intreaga lume. Parcul este considerat un monument de arhitectura horticola din Opatija si unul dintre cele mai frumoase parcuri din Croatia.