Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Curtea de Arges, Romania, de tip parc, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Curtea de Arges, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Curtea de Arges, Romania de tip parc.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Curtea de Arges, Romania - Parc

Denumire obiectiv turistic
Parcul Manastirii Arges - Parc Parcul Manastirii Arges Parcul Manastirii Arges din Curtea de Arges a fost construit de Regele Carol I si se desfasoara in jurul Bisericii Episcopale si al Palatului Episcopal.Parcul este amenajat in stilul gradinilor frantuzesti si este unic, in parc negasindu-se alaturati doi arbori din aceeasi specie, frunzisul acestora oferind o imagine aparte.
Parcul Nevers - Parc Parcul Nevers Parcul Nevers din Curtea de Arges se afla in centrul vechi al orasului, in fata curtii Manastirii Argesului, langa piata veche. In parc se afla Statuia domnitorului Tarii Romanesti Vlaicu Voda (1364–1377). Parcul a luat numele localitatii franceze Nevers cu care este infratit orasul Curtea de Arges.Parcul ocupa o suprafata de 500 mp si…