Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Baia de Fier, Romania, de tip pestera, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Baia de Fier, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Baia de Fier, Romania de tip pestera.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Baia de Fier, Romania - Pestera

Denumire obiectiv turistic
Pestera Muierii - Pestera Pestera Muierii Pestera Muierii este un monument al naturii de importanta speogenetica, paleontologica, biologica, mineralogica, dar si arheologica, Pestera Muierii este situata in SE Muntilor Parang, la aproximativ 2 km N de Baia de Fier, judetul Gorj. Pestera este sculptata in calcare mezozoice si are o lungime de circa 3566 metri. A fost explorata pentru…
Pestera Iedului - Pestera Pestera Iedului Pestera Iedului se afla in comuna Baia de Fier, arealul Parang-Oltet, judetul Gorj si se intinde pe o suprafata de 1 hectar. Pestera are o adancime de 300 metri si nu face parte din circuit turistic. Pestera Iedului este declarata monument al naturii.