Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Moroieni, Romania, de tip pestera, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Moroieni, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Moroieni, Romania de tip pestera.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Moroieni, Romania - Pestera

Denumire obiectiv turistic
Pestera Ialomitei - Pestera Pestera Ialomitei Pestera Ialomitei se afla la 10 km de izvoarele raului Ialomita, in muntele Batrana, la o inaltime de 1660 m. La Pestera Ialomitei se ajunge pe drumul de la cabana Bolboci, inconjurand lacul cu acelasi nume, trecand prin Cheile Tatarului. La intrarea in pestera se afla manastirea Pestera Ialomitei, construita in anul 1993, care se poate vizita….
Pestera Ratei - Pestera Pestera Ratei Pestera Ratei reprezinta cel mai important fenomen endocarstic din Muntii Leaota si se intinde pe o suprafata de 7 km, fiind cea mai lunga din aceasta zona a tarii. Este printre putinele pesteri din Romania in care se intalnesc concomitent concretiuni de calcit, gips si aragonit. In diverse puncte se intalnesc stalactite fistulare, stalactite…