Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Rachitele, Romania, de tip pestera, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Rachitele, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Rachitele, Romania de tip pestera.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Rachitele, Romania - Pestera

Denumire obiectiv turistic
Pestera Mare din Valea Firei - Pestera Pestera Mare din Valea Firei Pestera Mare din Valea Firei este situata in bazinul superior al Somesului Cald, intre Valea Firei si Valea Ponorului si este a doua cea mai lunga pestera din tara. Descoperita in anul 1984, pestera are o structura complexa, fiind compusa din doua niveluri: -superior: fosil, format din sali bogat concretionate - inferior: activ, situat la…
Pestera Ponorul Lespezi - Pestera Pestera Ponorul Lespezi Pestera Ponorul Lespezi este una dintre cele mai importante pesteri in conglomerate de la noi din tara. Este situata in zona Cascadei Rachitele din judetul Cluj si are 220 m lungime si 20 m denivelare.