Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Cecina, Italia, de tip piata, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Cecina, Italia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Cecina, Italia de tip piata.

Lista obiectivelor turistice din Cecina, Italia - Piata

Denumire obiectiv turistic
Piazza della Liberta - Piata Piazza della Liberta Piata Libertatii din Cecina este un spatiu public inconjurat de magazine si hoteluri. In piata este amenajat un parc in care se afla o fantana monumentala si statui cu siluete feminine, operele sculptorului Franco Franci. In piata se gaseste un terminal de autobuze care circula in afara orasului Cecina.
Piata Guerrazzi - Piata Piata Guerrazzi Piazza Guerrazzi reprezinta centrul istoric al orasului Cecina. Aici se afla cladirea veche a Primariei, construita in anul 1859, in stil neoclasic cu pridvor cu cinci arcade din piatra cioplita, dupa proiectul arhitectului Carlo Cartoni. Astazi cladirea se numeste Palatul Congreselor si este destinata ca spatiu de expozitii, conferinte,…
Piata Carducci - Piata Piata Carducci Piata Giosue Carducci este un spatiu public din orasul Cecina, in care se afla Primaria, Scoala D.F. Guerrazi si un parc pentru copii. Iarna aici functioneaza un patinoar artificial. Palatul Primariei din Cecina este o cladire construita in stil Art Nouveau. Inainte de a gazui Primaria, aceasta cladire s-a numit Villa Flora.
Piata Gramsci - Piata Piata Gramsci Piata Antonio Gramsci este un spatiu public din fata garii Cecina, inconjurat de copaci si magazine. Piata gazduieste Monumentul Eroilor, construit in stil Art Nouveau, ridicat de cecinezi pentru a-i onora pe localnicii cazuti in Al Doilea Razboi Mondial. Gara a fost construita in anul 1861 cu toate ca linia ferata care leaga Pisa de Livorno a…