Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Opatija, Croatia, de tip plaja, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Opatija, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Opatija, Croatia de tip plaja.

Lista obiectivelor turistice din Opatija, Croatia - Plaja

Denumire obiectiv turistic
Plaja Icici - Plaja Plaja Icici Plaja Icici este o plaja urbana situata in centrul localitatii Icici, care este una dintre cele trei parti ale orasului Opatija. Plaja este situata intre micul port vechi si portul de agrement si are 441 m lungime. Pentru facilitatile pe care le ofera si standardele sale ecologice este detinatoarea Steagului Albastru. Partea de teren ocupata…
Plaja Opatija - Plaja Plaja Opatija Plaja Slatina se afla in centrul statiunii Opatija, oferind multe servicii: dusuri, umbrele, sezlonguri, facilitati de luat masa, facilitati sportive, echipament sportiv. Este o plaja detinatoare a Drapelului, o plaja de familie cu acces gratuit, cu pontoane de beton, cu nisip pe care se pot desfasurata diferite sporturi.
Plaja Medveja - Plaja Plaja Medveja Plaja Medveja din Opatija este o plaja cu prundis, care ocupa o supratafa de 4.000 mp, unde oricine poate gasi locul perfect pentru o vacanta, cu multe restaurante unde se servesc fructe de mare, cafenele, aqua parc si facilitati sportive. Plaja Medveja este situata la 2 km de Lovran si la 8 km de Opatija, centrul intregii Riviere.
Plaja Tomasevac - Plaja Plaja Tomasevac Plaja Tomasevac din Opatija este situata in apropiere de hotelul Ambasador. Este una dintre cele mai renumite zone de inot din Opatija si este adecvata in special pentru copii. Plaja Tomaševac ofera servicii de catering, sezlonguri si umbrele contra cost, este dotata cu dusuri si facilitati de sport si o sectiune special amenajata pentru tineri.