Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Opatija, Croatia, de tip promenada, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Opatija, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Opatija, Croatia de tip promenada.

Lista obiectivelor turistice din Opatija, Croatia - Promenada

Denumire obiectiv turistic
Promenada Lungomare - Promenada Promenada Lungomare Promenada Lungomare din Opatija se intinde pe o distanta de 12 km, in lungul Marii Adriatice, de la Preluka la Lovran. Promenada s-a construit in mai multe etape, pe asfaltul ei purtandu-si pasii multe familii regale din Europa. Promenada Lungomare ofera o priveliste de neegalat ale apelor marii, vilelor impunatoare si plajelor adiacente.
Promenada Carmen Sylva - Promenada Promenada Carmen Sylva Promenada Carmen Sylva (regina Elisabeta a Romaniei), un traseu pietonal prin mijlocul unei flore si faune diverse, este prima promenada din Opatija. Ea a fost deschisa in anul 1901, prin bunavointa regelui Romaniei, Carol I, sponsorul lucrarilor, care a vizitat statiunea in anul 1896. Promenada a fost proiectata de Dr. Max Joseph Ortel, care a…