Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Agapia, Romania, de tip rezervatie naturala, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Agapia, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Agapia, Romania de tip rezervatie naturala.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Agapia, Romania - Rezervatie naturala

Denumire obiectiv turistic
Rezervatia Forestiera Padurea de Argint - Rezervatie naturala Rezervatia Forestiera Padurea de Argint Rezervatia forestiera Padurea de Argint se afla in comuna Agapia, pe terasa inferioara a paraului Topolitei, judetul Neamt, la altitudinea de 540 metri. Este o rezervatie de tip mixt, forestiera si peisagistica si face parte din Parcul Natural Vanatori Neamt. Rezervatia Padurea de Argint se intinde pe o suprafata de 2,4 hectare si este…
Rezervatia Forestiera Codrii de Arama - Rezervatie naturala Rezervatia Forestiera Codrii de Arama Rezervatia forestiera “Codrii de arama” este situata in comuna Agapia, jud Neamt, pe dealul Filiorul, la o altitudine cuprinsa intre 550 si 650 metri. Suprafata pe care se intinde rezervatia este de 10,2 ha. Gorunii seculari alcatuiesc in cea mai mare parte padurea, alaturi de acestia aici fiind inventariate alte circa 300 specii de plante….