Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Baile Felix, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Baile Felix, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Baile Felix, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Baile Felix, Romania

Denumire obiectiv turistic
Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu - Biserica Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu Biserica ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, judetul Bihor este ultimul monument al arhitecturii romanice in zona Oradiei de astazi. Biserica a fost construita in cursul secolului al XIII-lea si este singura biserica medievala in imediata apropiere a orasului care a supravietuit in perioada ocupatiei otomane.
Biserica de Lemn din Brusturi - Biserica Biserica de Lemn din Brusturi Biserica de lemn din Brusturi se afla in statiunea Baile Felix, judetul Bihor si a fost ridicata in anul 1785, inlocuind o mai veche biserica de lemn. Biserica a fost construita din lemn de gorun ce a fost taiat din padurea domeniala. Un element aparte al bisericii il constituie sistemul de boltire. Hramul bisericii este Sfintii Arhangheli.