Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Balan, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Balan, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Balan, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Balan, Romania

Denumire obiectiv turistic
Lacul Mesteacanul (Lacul Balan)  - Lac Lacul Mesteacanul (Lacul Balan)  Barajul Mesteacanul este un baraj executat in 1966 pe raul Olt, in amonte de localitatea Balan, judetul Harghita, pentru alimentarea cu apa a localitatii si a unitatilor miniere. Lacul de acumulare este situat intre Muntii Hasmas, Muntii Giurgeului si Muntii Curmaturii, la sud de Vf. Hasmasul Mare (1792 m altitudine). Are un volum util de…
Lacul Balan - Lac Lacul Balan Lacul Balan este situat pe raul Olt, in amonte de localitatea cu acelasi nume. Lac de baraj artificial, Lacul Balan a fost creat in anulk 1966, cu scopul de a alimtenta localitatea Balan si a unitatii miniere. Volumul util al lacului este de 0,858 mil. mc de apa.