Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Biertan, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Biertan, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Biertan, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Biertan, Romania

Denumire obiectiv turistic
Biserica Fortificata - Biserica Biserica Fortificata Situata in localitatea Biertan din nordul judetului Sibiu, biserica fortificata a fost construita pe locul unei alte biserici, intre 1492-1516, in stil gotic tarziu cu elemente de arhitectura renascentista. Ansamblul arhitectonic de la Biertan a fost incadrat in lista Patrimoniului Universal UNESCO in anul 1993 datorita importantei istorice a…
Biserica din Malancrav - Biserica Biserica din Malancrav Biserica din Malancrav, judetul Sibiu, a fost construita in secolul XIV in stil gotic international iar numele este legat de o familie de nobili din Transilvania, regele Ungariei atribuindu-le numele Malancrav. Initial, biserica a fost construita in stil romanic cu trei nave si un turn clopotnita, insa a fost reconstruita in jurul anului 1400….