Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Calugareni, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Calugareni, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Calugareni, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Calugareni, Romania

Denumire obiectiv turistic
Biserica Sfantul Ilie din Calugareni - Biserica Biserica Sfantul Ilie din Calugareni Biserica Sfantul Ilie din localitatea Calugareni, judetul Giurgiu este situata aproape de locul in care, in 1595, Mihai Viteazu ii invingea pe turci. Lacasul de cult a fost construit in anul 1938 pentru pomenirea eroilor cazuti in aceasta batalie.
Biserica Hulubesti - Biserica Biserica Hulubesti Biserica Hulubesti este situata in localitatea Hulubestii de Jos din comuna Calugareni, pe un deal numit Beci si este asezata intr-un cimitir satesc. Lucrarile de constructie a lacasului de cult au fost realizate din fondurile satenilor, fiind demarate in anul 1877. Din cauza unui conflict ce s-a iscat intre sateni, unul dintre acestia a fost…
Rezervatia Naturala Padurea Fantanele - Rezervatie naturala