Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Mitreni, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Mitreni, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Mitreni, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Mitreni, Romania

Denumire obiectiv turistic
Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa - Rezervatie naturala Rezervatia Naturala Padurea Ciornuleasa Rezervatia naturala Padurea Ciornuleasa se afla in Baraganul Mostistei, aproape de localitatea Mitreni, judetul Calarasi si este rezervatie forestiera. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 73,2 hectare si a fost infiintata pentru a proteja arbori seculari, cu varste de peste 130 de ani: stejar brumariu, frasin. Aici se gaseste un valoros…
Lacul Valea Rosie (Mitreni) - Lac Lacul Valea Rosie (Mitreni) Lacul Valea Rosie este un lac natural cu apa sarata situat in arealul localitatii Mitreni. Apa lacului (mineralizare 6,3 g/l) sodica, sulfurata si cu namol sapropelic are calitati terapeutice. Lacul ocupa o suprafata de 14 ha. Ihtiofauna este reprezentata de caras, crap romanesc si mult fitofag.
Manastirea Valea Rosie - Manastire