Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Onesti, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Onesti, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Onesti, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Onesti, Romania

Denumire obiectiv turistic
Prima Sonda Mecanica din Romania - Altul Prima Sonda Mecanica din Romania Prima sonda mecanica din Romania este situata in judetul Bacau, in raza localitatii Poieni, pe drumul judetean DN12A Onesti – Miercurea Ciuc. A fost construita in 1861 de Societatea Metaxa si reprezinta primul foraj mecanic cu prajini de lemn din Romania.
Biserica din Borzesti - Biserica Biserica din Borzesti Biserica din Borzesti este situata in cartierul cu acelasi nume din localitatea Onesti, unde s-a nascut si a copilarit Stefan cel Mare. Lacasul de cult a fost construit intre anii 1493-1494 de catre chiar Stefan cel Mare, impreuna cu fiul sau cel mare, Alexandru. Se spune ca Biserica din Borzesti este singura care nu a fost ridicata pentru a…
Rezervatia Naturala Arsura - Rezervatie naturala Rezervatia Naturala Arsura Rezervatia naturala Arsura se afla la nord de orasul Onesti, pe soseaua Onesti – Targu Ocna, judetul Bacau si se intinde pe o suprafata de 35,50 hectare Este o rezervatie forestiera si protejeaza fagetul pur cu acoperire de 100%. Unii arbori au o varsta de peste 120 de ani.