Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Sopotu Nou, Romania, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Sopotu Nou, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Sopotu Nou, Romania.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Tipuri obiective turistice

Lista obiectivelor turistice din Sopotu Nou, Romania

Denumire obiectiv turistic
Pestera Lacul Dracului - Pestera Pestera Lacul Dracului Pestera Lacul Dracului este situata in partea de inceput a Cheilor Nerei, lacul cu aceeasi denumire aflandu-se la una dintre intrarile pesterii. Ansamblul format din lac si pestera este considerat monument al naturii. Galeria pesterii are o lungime de 70 m, dar este lipsita de formatiuni speologice specifice. In conditii de precipitatii dense,…
Cascada Susarei - Cascada Cascada Susarei Cascada Susarei face parte din Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, fiind situata in imediata vecinatate a satului Sasca Montana, judetul Caras Severin, in cheile cu acelasi nume. Cascada are o cadere de 15 m.
Cheile Susarei - Chei Cheile Susarei Cheile Susarei au fost declarate rezervatie naturala inca din 1982. Acestea sunt situate pe cursul raului cu acelasi nume, judetul Caras-Severin. Cheile ocupa o suprafata de 247.8 ha si sunt caracterizate prin paduri de fag cu vegetatie abundenta si fauna reprezentata de specii de animale precum lupul, rasul, pisica salbatica, vipera cu corn.
Cascada Beusnita - Cascada Cascada Beusnita Cascada Beusnita din Banat s-a format pe raul Beu in amonte de lacul Ochiul Beului si inglobeaza mai multe cascade, cea mai mare avand o inaltime de 15 m. Datorita solului, nu numai ca s-au format numeroase cascade, dar permeabilitatea tufului calcaros a dus si la modelarea unor mini baraje, ochiuri de apa si mici caverne. Cascada face parte…
Pestera Gaura Porcariului - Pestera