Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Brasov, Romania, de tip strada, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Brasov, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Brasov, Romania de tip strada.

Lista obiectivelor turistice din Brasov, Romania - Strada

Denumire obiectiv turistic
Strada Sforii - Strada Strada Sforii Reprezinta una dintre curiozitatile Brasovului, fiind recunoscuta drept cea mai ingusta strada din estul Europei. Strada face legatura dintre strazile Porta Schei si Cerbului. Latimea sa variaza intre 111 si 135 cm, iar in lungime masoara 80 m. Desi poarta titulatura de “strada”, Strada Sforii este de fapt un coridor ce indeplinea rolul de…
Strada Republicii - Strada Strada Republicii Strada Republicii a fost cunoscuta sub numele de Ulita Caldararilor pentru ca pe aceasta strada se aflau grupati membrii breslei caldararilor. Strada era strabatuta de un canal care servea la salubrizare, iar in capatul ei se afla una dintre cele mai vechi porti ale cetatii, facea comunicatia cu Moldova prin satele de la nord si prin Secuime….