Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Zadar, Croatia, de tip turn, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Zadar, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Zadar, Croatia de tip turn.

Lista obiectivelor turistice din Zadar, Croatia - Turn

Denumire obiectiv turistic
Turnul Capitanului - Turn Turnul Capitanului Turnul Capitanului din Zadar se afla in Piata celor 5 fantani si este un exemplu rar de fortificatii medievale din secolul al 13-lea, ridicate pentru a consolida cetatea impotriva atacurilor turcesti. In timpul stapanirii venetiene, orasul a fost sub administrarea comuna a unui guvernator si a unui capitan al orasului (similar primarului)….
Turnul Catedralei Sf Anastasia - Turn Turnul Catedralei Sf Anastasia Turnul Catedralei Sf Anastasia din Zadar este un loc de unde se pot admira vederi panoramice ale orasului vechi Zadar. Turnul a fost construit in secolul al 15-lea, este detasat de catedrala principala si se afla pe coltul dinspre Forumul Roman. Acesta este deschis zilnic (cu exceptia zilelor de duminica si de sarbatori legale) de la 10:00 pana…