Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Amsterdam, Olanda! Aici gasesti date generale Amsterdam precum: istorie Amsterdam, clima Amsterdam si economie Amsterdam. Rubrica stiati ca Amsterdam contine curiozitati si lucruri interesante despre Amsterdam. Daca esti in cautare de cazare in Amsterdam, poti verifica sectiunea de hoteluri Amsterdam pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Amsterdam este completat de colectia de harti turistice Amsterdam, evenimente si obiective turistice Amsterdam, restaurante Amsterdam, baruri Amsterdam, magazine Amsterdam si activitati Amsterdam.

Vezi harta interactiva Amsterdam, Olanda

Amsterdam, Olanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Canale, biciclete, muzee, arta si o viata de noapte vulgara – despre asta este Amsterdam-ul…si mult mai multe. Amsterdam, capitala constitutionala si cel mai mare oras al Olandei are peste 800.000 de locuitori. Acest oras incantator este construit aproape in intregime de-a lungul canalelor care il conecteaza cu Marea Nordului. Ultramodern dar totodata pitoresc, aceasta atractie turistica de renume mondial este de asemenea un centru cultural si economic al Europei.

Amsterdam a fost primul oras din lume in care drogurile usoare si cartierul rosu au fost declarate legale, dar asta nu reprezinta singurul motiv pentru a vizita orasul. Este un vis devenit realitate pentru iubitorii de arta care vor gasi aici nenumarate muzee, printre care Van Gogh si Rembrandt, iar strazile sale pietruite si canalele sunt perfecte pentru o plimbare a indragostitilor.

Deci indiferent de ceea ce cautati, fiti sigur ca veti gasi in Amsterdam!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere