Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Haga, Olanda! Aici gasesti date generale Haga precum: istorie Haga, clima Haga si economie Haga. Rubrica stiati ca Haga contine curiozitati si lucruri interesante despre Haga. Daca esti in cautare de cazare in Haga, poti verifica sectiunea de hoteluri Haga pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Haga este completat de colectia de harti turistice Haga, evenimente si obiective turistice Haga, restaurante Haga, baruri Haga, magazine Haga si activitati Haga.

Vezi harta interactiva Haga, Olanda

Haga, Olanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Haga este un loc grandios, regal, intesat de ambasade si vile somptuoase, parcuri si bulevarde verzi, o scena culinara geniala, un numar de muzee interesante si o cultura bogata de cafenele. Este genul de loc in care after-shave-ul barbatilor suavi se amesteca cu aromele odorizantelor vandute in magazinele scumpe.

Haga, cunoscuta oficial ca ’s-Gravenhage, este sediul guvernului olandez si resedinta familiei regale. Pana in anul 1806, Haga era capitala Olandei. Dar, in acel an, Ludovic Bonaparte si-a instalat guvernul in Amsterdam. Opt ani mai tarziu, dupa ce francezii au fost alungati, guvernul s-a intors la Haga dar capitala a ramas la Amsterdam. In secolul 20, Haga a devenit sediul mai multor entitati juridice internationale, inclusiv Curtea Internationala de Justitiei a ONU, care sustine procese in mod regulat, lucru care pune Haga pe prima pagina a ziarelor.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere