Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Utrecht, Olanda! Aici gasesti date generale Utrecht precum: istorie Utrecht, clima Utrecht si economie Utrecht. Rubrica stiati ca Utrecht contine curiozitati si lucruri interesante despre Utrecht. Daca esti in cautare de cazare in Utrecht, poti verifica sectiunea de hoteluri Utrecht pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Utrecht este completat de colectia de harti turistice Utrecht, evenimente si obiective turistice Utrecht, restaurante Utrecht, baruri Utrecht, magazine Utrecht si activitati Utrecht.

Vezi harta interactiva Utrecht, Olanda

Utrecht, Olanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Nu subestimati micuta provincie Utrecht. Faimosul sau oras omonim – cu multimile sale de studenti, canale marginite de copaci si cartier medieval – merita lumina reflectoarelor. Orasul detine o serie de baruri si cafenele trendy si distractive. Cei cu gusturi mai calme pot vizita zeci de muzee, mari si mici. Utrecht reprezinta o excursie usoara si evocatoare, de o zi, de la Amsterdam. Ratacind pe strazile laturalnice, puteti admira memento-uri din secolul 17.

Acesta nu este un simplu oras-stat. Cu ajutorul bicicletei puteti explora castele si orase mici in mai putin de o zi. Splendidul Castel de Haar, situat la marginea orasului, este unul din cele mai frumoase castele din tara. Amersfoort debordeaza de caracter medieval dar cinsteste, de asemenea, pe fiul nativ Piet Mondrian si a sa paleta minimalista, unghiulara. Si apoi este oraselul Oudewater, situat in sud-est, sinonim cu vrajitoria (fanii Monty Python stiu despre ce e vorba).

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere