Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Peru! Aici gasesti date generale Peru precum istorie Peru, geografie Peru, clima Peru, cultura Peru si economie Peru. In sectiunea sfaturi de calatorie Peru gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Peru. Merita sa verifici si informatiile turistice Peru: bucataria din Peru, societatea din Peru, cand sa vizitati Peru si shopping in Peru. Rubrica stiati ca Peru contine curiozitati si lucruri interesante despre Peru. Daca esti in cautare de cazare in Peru, poti verifica sectiunea de hoteluri Peru pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Peru este completat de colectia de harti turistice Peru, evenimente si obiective turistice Peru, restaurante Peru, baruri Peru, magazine Peru si activitati Peru.

Vezi harta interactiva Peru

Peru

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Peru

Mergeti sa descoperiti multiplele fete ale statului Peru! Fiecare fata este frumoasa, fascinanta si diferita. Fie ca sunt orasele coloniale cu trecutul lor de conchistadori spanioli, orasul pierdut Machu Picchu, orasul incas Cuzco sau bio-rezervatia de 58 de kilometri cu a sa flora si fauna rara, veti fi uimiti de contrastele geografice, istorice si naturale peruane.

Peru este unul din marile centre ale civilizatiei antice. Civilizatia Norte Chico a inflorit de-a lungul coastei Pacificului inca din anul 3.000 I.Hr. Multe altele, precum Moche, Chavin, Chimú si Nazca, au urmat, lasand in urma lor ruine si artefacte fascinante. Cele mai faimoase dintre ruinele antice au fost construite de catre incasii care se inchinau la soare si care au aparut in secolul 15, formand cel mai mare imperiu din America pre-columbiana.

Cu toate acestea, nu trebuie sa fiti pasionati de istorie ca sa va placa Peru. Tara contine si alte atractii turistice, spre exemplu, minunile sale naturale. Muntii Anzi se gasesc pe intreaga lungime a tarii, cu inaltimi de aproape 7.000 de metri, separand coasta arida de jungla amazoniana luxurianta si oferind o gama diversificata de experiente de calatorie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere