Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lisabona, Portugalia! Aici gasesti date generale Lisabona precum: istorie Lisabona, clima Lisabona si economie Lisabona. Rubrica stiati ca Lisabona contine curiozitati si lucruri interesante despre Lisabona. Daca esti in cautare de cazare in Lisabona, poti verifica sectiunea de hoteluri Lisabona pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lisabona este completat de colectia de harti turistice Lisabona, evenimente si obiective turistice Lisabona, restaurante Lisabona, baruri Lisabona, magazine Lisabona si activitati Lisabona.

Vezi harta interactiva Lisabona, Portugalia

Lisabona, Portugalia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Bulevarde frumoase si arhitectura Art Nouveau, asezaminte maure dar si cladiri inalte, teatre, muzee si cluburi de noapte – veti gasi de toate in acest oras interesant. Lisabona este tot ceea ce va doriti de la o capitala europeana si mai mult de atat. Este un centru comercial si capitala culturala a Portugaliei, asezata la capatul raului Taguas, in coltul vestic al tarii. Desemnat Capitala Culturala a Europei in 1994, acest oras-port dovedeste ca si-a meritat titlul pe deplin.

Lisabona a cunoscut o renastere in ultimii ani, cu o cultura contemporana vie si prospera si care se impune pe scena Europei de astazi. Capitala Portugaliei este unul din putinele orase europene cu iesire la ocean si-si incanta vizitatorii cu cladirile sale albe de calcar, alei inguste si un farmec relaxant ce-i confera statutul de destinatie de vacanta pe tot timpul anului.

Lisabona este chintesenta orasului european, asa ca mergeti sa picati prada farmecelor sale!

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Eftimie George Stefan

eftimie-george-stefan

Recomand pentru vizitarea obiectivelor din Lisabona cumpararea cardului Lisboa Card, cu care aveti gratuitate in mijloacele de transport, inclusiv tren spre Cascais si Sintra, intrare gratis sau cu reducere la foarte multe obiective dar daca-l luati doar pentru 24 de ore (se poate lua si pe 2 sau 3), ar fi bine sa o faceti dimineata, majoritatea obiectivelor sunt deschise intre 10 si 18, iar lunea multe sunt inchise. Noi le-am cumparat din Praça do Comércio, de la metrou/gara de la Cais de Sodre, 5 min pe jos. Restaurantele cu muzica fado sunt mai scumpe, se canta in reprize, iar atunci cand se canta nu mai scoate niciun client niciun sunet, amuteste toata lumea si asculta.
Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere