Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Porto, Portugalia! Aici gasesti date generale Porto precum: istorie Porto, clima Porto si economie Porto. Rubrica stiati ca Porto contine curiozitati si lucruri interesante despre Porto. Daca esti in cautare de cazare in Porto, poti verifica sectiunea de hoteluri Porto pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Porto este completat de colectia de harti turistice Porto, evenimente si obiective turistice Porto, restaurante Porto, baruri Porto, magazine Porto si activitati Porto.

Vezi harta interactiva Porto, Portugalia

Porto, Portugalia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Capitala si poarta de comunicare cu exteriorul a nordului Portugaliei, Porto este orasul care a dat numele unei natiuni si unui vin de exceptie, cunoscut pretutindeni in lume. Beneficiind de o amplasare realmente splendida, pe malul raului Douro si laudandu-se cu o mostenire arhitecturala exceptionala, centrul vechi al orasului a intrat in patrimoniul UNESCO in anul 1996. Este cel de-al doilea oras al tarii ca intindere; un oras cu o lunga si solida traditie comerciala.

Cais da Ribeira se gaseste chiar in centru, fiind totodata si cea mai atractiva zona din Porto. Un amalgam de stradute si alei vechi, strajuite de cladiri din alte vremuri. Pe malul raului sunt presarate casute din granit cu acoperisuri din tigla, in vreme ce in port se odihnesc vase Rabelo si nave de agrement.

Odata ce soarele apune, Cais de Ribeira devine paradisul romanticilor si parca prinde dintr-odata viata, pe masura ce se deschid numeroasele cafenele, baruri si restaurante de aici. Pe malul apei ies la plimbare cuplurile, in ritmul muzicii din localuri si in mireasma de cafea proaspata si peste fript.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere