Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Sintra, Portugalia! Aici gasesti date generale Sintra precum: istorie Sintra, clima Sintra si economie Sintra. Rubrica stiati ca Sintra contine curiozitati si lucruri interesante despre Sintra. Daca esti in cautare de cazare in Sintra, poti verifica sectiunea de hoteluri Sintra pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Sintra este completat de colectia de harti turistice Sintra, evenimente si obiective turistice Sintra, restaurante Sintra, baruri Sintra, magazine Sintra si activitati Sintra.

Vezi harta interactiva Sintra, Portugalia

Sintra, Portugalia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Amplasata chiar in centrul coastei de vest a Portugaliei, la o aruncatura de bat de Lisabona, Sintra are solide radacini istorice si ofera unele dintre cele mai neobisnuite si fermecatoare privelisti naturale si obiective arhitecturale din tara.

Kilometru de kilometru, dealuri inverzite si pasuni inmiresmate se desfasoara unduitor catre nord-vest, pornind din estuarul Tagus si tintind catre Sintra, cuibarita intre dealurile si versantii lantului mutos de aici. Iar odata ajunsi in extremul nord, in mijlocul Rezervatiei naturale Sintra-Cascais, nu puteti decat sa va minunati de rodul a secole si secole de istorie, arheologie, arhitectura si frumusete naturala care uluieste ochiul.

Hotelurile de aici sunt asaltate realmente de turisti an de an, autohtoni si straini, atrasi la unison de acest muzeu arhitectural viu, ce reda spiritul portughez de pe vremuri – si pe cel care se contureaza in zilele noastre.

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Eftimie George Stefan

eftimie-george-stefan

Daca ajungi in Lisabona nu ai cum sa ratezi Sintra. Exista bus turistic, care face un tur de doua ore pe linia rosie, sau poti opta pe o variant mai scurta, pe linia albatra cu mai putine obiective. Cel de pe linia rosie trece din 45 in 45 min, celalalt mai des Pe linia rosie vezi absolut toate punctele de interes din Sintra, inclusive Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde opreste 10 minute. De obicei e frig acolo si bate vantul foarte tare. Un sfat ar fi sa evitati sa mancati in Sintra, e foarte scump si mancarea proasta Se poate ajunge si pe jos la unele obiective, de exemplu pana la Quinta da Regaleira din gara ajungi in maxim 10 minute.
Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere