Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Madeira, Portugalia! Aici gasesti date generale Madeira precum istorie Madeira, geografie Madeira, clima Madeira, cultura Madeira si economie Madeira. Rubrica stiati ca Madeira contine curiozitati si lucruri interesante despre Madeira, Portugalia. Daca esti in cautare de cazare in Madeira, poti verifica sectiunea de hoteluri Madeira pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Madeira este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Madeira, restaurante Madeira, baruri Madeira, magazine Madeira si activitati Madeira.

Vezi harta interactiva Madeira, Portugalia

Madeira, Portugalia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Insulele de bun augur. Insulele binecuvantate. Insulele purpurii. Nu, nu vorbim de nalucirile vreunui autor mai sugubat; nu cautam un sinonim al paradisului. Desi nu ar fi nimeni de condamnat daca ar nutri asemenea ganduri – toate acestea sunt doar cateva din nenumaratele nume care le-au fost desemnate insulelor portugheze de-a lungul anilor. Providenta a lasat aici un climat prietenos; o penurie de orhidee, hortensii, struguri si fructe tropicale; o intindere nesfarsita de plaje aurii si munti cu verdeata. Cu unele dintre cele mai bune soiuri de vin din lume, cele mai pretentioase mancaruri, cu muzeuri si biserici, cladiri istorice si porturi medievale. Cam asa ceva veti gasi in Madeira.

Paradis? Celor de aici asa le place sa creada; la fel si miilor de turisti care vin si revin aici an de an. Si, pana la urma, toate laudele sunt indreptatite.

Ghiduri turistice orase din Madeira

Ghid turistic Funchal

Funchal este un oras modern care cultiva un deosebit respect pentru traditie, aici gasindu-se edificii foarte bine pastrate, cum sunt bisericile, muzeele si cramele imbietoare cu vinuri din partea locului. Un oras foarte placut de parcurs la pas, ce se lauda cu un port linistit si cu o catedrala…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Madeira