Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Republica Dominicana! Aici gasesti date generale Republica Dominicana precum istorie Republica Dominicana, geografie Republica Dominicana, clima Republica Dominicana, cultura Republica Dominicana si economie Republica Dominicana. In sectiunea sfaturi de calatorie Republica Dominicana gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Republica Dominicana. Merita sa verifici si informatiile turistice Republica Dominicana: bucataria din Republica Dominicana, societatea din Republica Dominicana, cand sa vizitati Republica Dominicana si shopping in Republica Dominicana. Rubrica stiati ca Republica Dominicana contine curiozitati si lucruri interesante despre Republica Dominicana. Daca esti in cautare de cazare in Republica Dominicana, poti verifica sectiunea de hoteluri Republica Dominicana pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Republica Dominicana este completat de colectia de harti turistice Republica Dominicana, evenimente si obiective turistice Republica Dominicana, restaurante Republica Dominicana, baruri Republica Dominicana, magazine Republica Dominicana si activitati Republica Dominicana.

Vezi harta interactiva Republica Dominicana

Republica Dominicana

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Republica Dominicana

Mult mai mult decat statiuni pe plaja, Republica Dominicana este una dintre cele mai diversificate tari din Caraibe, din punct de vedere geografic, variind de la peisaje montane uimitoare pana la lastarisuri in desert, ca sa nu mai vorbim de o arhitectura coloniala evocatoare si oameni calzi, primitori.

Sutele de kilometri de coasta definesc aceasta tara – unele dintre ele sunt pitoresti, cu nisip alb, situate la umbra palmierilor iar altele sunt insotite de stanci dramatice, dune maturate de vant sau lagune linistite de mangrove. Fie ca e vorba de satele de pescari, in care tarmul este folosit doar pentru ancorarea barcilor, fie ca este vorba de resorturi de lux pentru turisti sau orase mici pline de oameni sociabili, fie ca este vorba despre capitala Santo Domingo, cel mai mare oras din Caraibe – marea este numitorul comun, simbolizand atat limitele cat si evadarile.

Dincolo de capitala, mare parte din Republica Dominicana este rurala: in interiorul fertil al tarii veti vedea vaci si cai care pasc, tractoare care ara terenurile si camioane si magari incarcati cu produse. Mai departe veti intalni peisaje care amintesc de Alpii europeni, rauri care-si urmeaza cursul prin jungla luxurianta si cascade spectaculoase, orase mici in care viata se invarte in jurul parcului central si sate conduse de ritmul soarelui. Trecutul agitat al tarii, o istorie plina de migratii ale diferitelor popoare, se reflecta in diversitatea etnica si in designul fizic al oraselor si satelor.

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
MrJohn Doe

mrjohn-doe

M-am bucurat cu adevarat de vacanta in Punta Cana – oamenii vin din toata lumea sa se bucure de plajele superbe cu nisip alb.Am ales hotelul Grand Bahia Princepe Bavaro care s-a dovedit o alegere foarte buna. Impresie generala – o vacanta excelenta.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 10 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Republica Dominicana