Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Amara, Romania! Aici gasesti date generale Amara precum: istorie Amara, clima Amara si economie Amara. Rubrica stiati ca Amara contine curiozitati si lucruri interesante despre Amara. Daca esti in cautare de cazare in Amara, poti verifica sectiunea de hoteluri Amara pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Amara este completat de colectia de harti turistice Amara, evenimente si obiective turistice Amara, restaurante Amara, baruri Amara, magazine Amara si activitati Amara.

Vezi harta interactiva Amara, Romania

Amara, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Statiunea Amara este o statiune balneoclimaterica permanenta, situata pe malul nord-vestic al lacului Amara, la o altitudine de 30 m si la distanta de 7 km de Slobozia. Factori naturali de cura: apa lacului Amara este sulfatata, clorurosodica, a carei concentratie variaza dupa anotimp, namolul sapropelic de pe fundul lacului, apa minerala de sonda, sulfuroasa, sulfatata, bicarbonata, hipotona, sodica, utilizata in cura interna, climat excitant de stepa. Indicatii terapeutice: afectiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, inflamatorii, postraumatice, neurologice perferice), afectiuni ginecologice, afectiuni dermatologice.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere