Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Baile Govora, Romania! Aici gasesti date generale Baile Govora precum: istorie Baile Govora, clima Baile Govora si economie Baile Govora. Rubrica stiati ca Baile Govora contine curiozitati si lucruri interesante despre Baile Govora. Daca esti in cautare de cazare in Baile Govora, poti verifica sectiunea de hoteluri Baile Govora pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Baile Govora este completat de colectia de harti turistice Baile Govora, evenimente si obiective turistice Baile Govora, restaurante Baile Govora, baruri Baile Govora, magazine Baile Govora si activitati Baile Govora.

Vezi harta interactiva Baile Govora, Romania

Baile Govora, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Statiunea Baile Govora din Judetul Valcea este o statiune balneoclimaterica permanenta, situata in nord-vestul Olteniei, la o altitudine de 360 m si la o distanta de 16 km de Ramnicu Valcea. Factori naturali de cura: izvoare cu ape minerale clorurosodice, iodurate, bromurate, sulfuroase, oligominerale cu diferite grade de concentratie, namol de origine minerala si namol sapropelic, climat de crutare. Indicatii terapeutice: boli ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, inflamatorii, postraumatice, neurologice periferice centrale), afectiuni respiratorii. Printre obiectivele de vizitat se numara Muzeul Govora, parcul, strandurile cu apa sarata, hotelurile, campingurile, casutele, terenurile de sport.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Vara trecuta am fost cu familia intr-o scurta vizita in statiunea balneoclimaterica Govora. Parcul mi s-a parut impresionat (au fost investiti bani grei acolo), iar Manastirea Govora este un loc frumos si care ofera linistea sufleteasca. Aaa…sa nu uit…pe partea opusa intrarii in parc sunt cateva panouri cu fotografii foarte vechi ce prezinta istoria orasului si in acelasi timp te muta in alt spatiu temporar. Frumos!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere