Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Baile Herculane, Romania! Aici gasesti date generale Baile Herculane precum: istorie Baile Herculane, clima Baile Herculane si economie Baile Herculane. Rubrica stiati ca Baile Herculane contine curiozitati si lucruri interesante despre Baile Herculane. Daca esti in cautare de cazare in Baile Herculane, poti verifica sectiunea de hoteluri Baile Herculane pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Baile Herculane este completat de colectia de harti turistice Baile Herculane, evenimente si obiective turistice Baile Herculane, restaurante Baile Herculane, baruri Baile Herculane, magazine Baile Herculane si activitati Baile Herculane.

Vezi harta interactiva Baile Herculane, Romania

Baile Herculane, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Statiunea Baile Herculane din Judetul Caras Severin este o statiune balneoclimaterica permanenta, situata la o altitudine de 160m, in partea de sud-est a judetului, pe Valea Cernei, la 6 km de gara cu acelasi nume. Factori naturali de cura: izvoare de ape minerale oligometalice, bicarbonatate, sulfatate, calcice, sodice, usor radioactive, climat de crutare. Indicatii terapeutice: afectiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, inflamatorii, postraumatice, neurologice perferice).

Obiective turistice in Baile Herculane: baza de tratament cu ape minerale si termale, spatii de cazare si alimentatie publica, cladiri cu arhitectura veche, Rezervatia naturala Domogled, ruinele termelor romane, Grota Haiducilor, Grota cu aburi, Pestera hotilor, Cheile Domogledului, Cascada Cernei, Biserica romano catolica Sf. Maria.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere