Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Berca, Romania! Aici gasesti date generale Berca precum: istorie Berca, clima Berca si economie Berca. Rubrica stiati ca Berca contine curiozitati si lucruri interesante despre Berca. Daca esti in cautare de cazare in Berca, poti verifica sectiunea de hoteluri Berca pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Berca este completat de colectia de harti turistice Berca, evenimente si obiective turistice Berca, restaurante Berca, baruri Berca, magazine Berca si activitati Berca.

Vezi harta interactiva Berca, Romania

Berca, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 0.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Am sesizat ca pe site sunt prezentate in aceasta localitate doua spatii de cazare iar eu vi-l voi prezenta pe al treilea, desi are putine camere.
Hanul Moara Veche se afla in localitatea Berca, dupa ce se traverseaza podul peste raul Buzau se vireaza la stanga si in circa 500 m se ajunge la locatie (str. Soimului nr. 282 – spre Vulcanii Noroiosi).
Conform propriei prezentari Hanul Moara Veche reprezinta o pensiune / restaurant / cafenea / gradina de vara.
Din proprie experienta va spun ca restaurantul este foarte bun piesele de rezistenta fiind carnatii de Plescoi si ceva atipic ciorba de carnati de Plescoi.
Pensiunea / restaurantul a fost prezentata chiar de patroni la o televiziune dar se pare ca nu este prea cunoscuta.
Mai va retin atentia cu un aspect au gradina de vara foarte frumoasa cu mai multi ciresi din care am mancat anul trecut (2014) pe 1 iunie. Merita vizitat!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere