Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Bran, Romania! Aici gasesti date generale Bran precum: istorie Bran, clima Bran si economie Bran. Rubrica stiati ca Bran contine curiozitati si lucruri interesante despre Bran. Daca esti in cautare de cazare in Bran, poti verifica sectiunea de hoteluri Bran pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Bran este completat de colectia de harti turistice Bran, evenimente si obiective turistice Bran, restaurante Bran, baruri Bran, magazine Bran si activitati Bran.

Vezi harta interactiva Bran, Romania

Bran, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 0.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Nu este cazul sa va spun ce pitoreasca este zona Bran ori ce obiective turistice sunt de vizitat, pentru ca probabil toata lumea stie dar vreau sa va retin atentia cu un spatiu de cazare, respectiv Pensiunea La Valtoare care ofera cazare trei vile / corpuri de cladire pentru toate buzunarele (doua stele si respectiv trei stele cu jacuzzi etc.). patronii, niste oameni simpli ne-au satisfacut toate solicitarile si au fost foarte discreti.
As recomanda in apropiere un obiectiv turistic poate mai putin cunoscut Muzeul Vamii unde sunt depozitate numeroase piese de mobilier, obiecte de decor vechi, care au fost expuse in Castelul Bran inainte de retrocedare.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere