Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Eforie Nord, Romania! Aici gasesti date generale Eforie Nord precum: istorie Eforie Nord, clima Eforie Nord si economie Eforie Nord. Rubrica stiati ca Eforie Nord contine curiozitati si lucruri interesante despre Eforie Nord. Daca esti in cautare de cazare in Eforie Nord, poti verifica sectiunea de hoteluri Eforie Nord pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Eforie Nord este completat de colectia de harti turistice Eforie Nord, evenimente si obiective turistice Eforie Nord, restaurante Eforie Nord, baruri Eforie Nord, magazine Eforie Nord si activitati Eforie Nord.

Vezi harta interactiva Eforie Nord, Romania

Eforie Nord, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 0.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Bineinteles ca toata lumea care a fost in statiunea Eforie Nord cunoaste / a utizat un spatiu de cazare. Eu am fost cazat la Vila Doina, o locatie pentru familii cu posibilitati medii. Conditiile sunt unele foarte bune raportate la pret, iar proprietarii sunt ok. Este aproape de plaja (5 minute de mers pe jos), pe o strada foarte putin circulata.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere