Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Poiana Brasov, Romania! Aici gasesti date generale Poiana Brasov precum: istorie Poiana Brasov, clima Poiana Brasov si economie Poiana Brasov. Rubrica stiati ca Poiana Brasov contine curiozitati si lucruri interesante despre Poiana Brasov. Daca esti in cautare de cazare in Poiana Brasov, poti verifica sectiunea de hoteluri Poiana Brasov pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Poiana Brasov este completat de colectia de harti turistice Poiana Brasov, evenimente si obiective turistice Poiana Brasov, restaurante Poiana Brasov, baruri Poiana Brasov, magazine Poiana Brasov si activitati Poiana Brasov.

Vezi harta interactiva Poiana Brasov, Romania

Poiana Brasov, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Statiunea montana Poiana Brasov se afla la 12 km distanta de centrul municipiului Brasov, la poalele muntelui Postavaru, bucurandu-se de o faima care a trecut de mult granitele tarii. Ideala destinatie de vacanta pentru orice anotimp, statiunea Poiana Brasov ofera placerea ascensiunilor montane, a excursiilor la cabanele din imprejurimi, a plimbarilor cu barca, a echitatiei, a plimbarilor in aer liber.

In sezonul alb, statiunea ofera celor ce indragesc patinajul, schiul si saniusul, excelente conditii de a le practica. Dispunand de dotari moderne, partii de schi cu diferite grade de dificultate (unele luminate), patinoar artificial luminat, instalatii de transport pe cablu, statiunea raspunde atat exigentelor sportivilor de performanta cat si celor amatori. Hoteluri (Alpin, Ciucas, Teleferic, Sport, etc) si vile moderne asigura confortul dorit.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere