Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Sambata de Sus, Romania! Aici gasesti date generale Sambata de Sus precum: istorie Sambata de Sus, clima Sambata de Sus si economie Sambata de Sus. Rubrica stiati ca Sambata de Sus contine curiozitati si lucruri interesante despre Sambata de Sus. Daca esti in cautare de cazare in Sambata de Sus, poti verifica sectiunea de hoteluri Sambata de Sus pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Sambata de Sus este completat de colectia de harti turistice Sambata de Sus, evenimente si obiective turistice Sambata de Sus, restaurante Sambata de Sus, baruri Sambata de Sus, magazine Sambata de Sus si activitati Sambata de Sus.

Vezi harta interactiva Sambata de Sus, Romania

Sambata de Sus, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Complexul turistic Sambata de Sus se afla situat sub crestele muntilor Fagaras, intr-o poiana pitoreasca inconjurata de padure. Cateva vile, cu confortul adecvat, asigura gazduirea celor veniti aici pentru ascensiuni montane sau excursii prin imprejurimi. Tot aici se pot vizita ruinele castelului brancovenesc, manastirea Sambata, situate la 15 km de complex. In Sambata de Jos, aflata pe malul stang al Oltului, exista Castelul Brukenthal, construit in secolul al 18-lea.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere