Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Targu Ocna, Romania! Aici gasesti date generale Targu Ocna precum: istorie Targu Ocna, clima Targu Ocna si economie Targu Ocna. Rubrica stiati ca Targu Ocna contine curiozitati si lucruri interesante despre Targu Ocna. Daca esti in cautare de cazare in Targu Ocna, poti verifica sectiunea de hoteluri Targu Ocna pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Targu Ocna este completat de colectia de harti turistice Targu Ocna, evenimente si obiective turistice Targu Ocna, restaurante Targu Ocna, baruri Targu Ocna, magazine Targu Ocna si activitati Targu Ocna.

Vezi harta interactiva Targu Ocna, Romania

Targu Ocna, Romania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Recenziile turistilor

Calificativ 0.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

La sfarsitul anului trecut, mai precis sfarsitul lui octombrie, am dorit sa vizitez statiunea Slanic Moldova, dar nu cele trei pensiuni / hoteluri contactate nu avea ori nu primeau familii cu copii la sfarsit de saptamana.
Asa am ajuns sa ne cazam in Targu Ocna, la Pensiunea Amelia. Este o locatie foarte noua cu dotari si conditii excelente. De altfel, proprietara ne-a precizat sincer ca destinatia initiala a constructiei era un restaurant care intre timp s-a reprofilat fiind deschisa ca si pensiune la mijlocul anului 2014.
Este foarte aproape de Salina Targu Ocna, precum si de strandul cu apa sarata, iar proprietara o femeie simpla care ne-a trata ca pe propriii membri de familie. Recomand cu caldura!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere