Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Rusia! Aici gasesti date generale Rusia precum istorie Rusia, geografie Rusia, clima Rusia, cultura Rusia si economie Rusia. In sectiunea sfaturi de calatorie Rusia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Rusia. Merita sa verifici si informatiile turistice Rusia: bucataria din Rusia, societatea din Rusia, cand sa vizitati Rusia si shopping in Rusia. Rubrica stiati ca Rusia contine curiozitati si lucruri interesante despre Rusia. Daca esti in cautare de cazare in Rusia, poti verifica sectiunea de hoteluri Rusia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Rusia este completat de colectia de harti turistice Rusia, evenimente si obiective turistice Rusia, restaurante Rusia, baruri Rusia, magazine Rusia si activitati Rusia.

Vezi harta interactiva Rusia

Rusia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Rusia

Dupa dezintegrarea fostei URSS, Rusia inca se chinuie sa devina o adevarata economie de piata libera. In perioada Uniunii Sovietice, lipsurile si cozile erau la ordinea zilei. Astazi, majoritatea magazinelor sunt pline cu marfa din Occident, dar, din pacate, nivelul salariilor n-a tinut pasul cu cresterea preturilor. Rezultatul este ca infractionalitatea este in crestere si bandele mafiote sunt la conducere in anumite locuri.

Lasand aspectele negative ale Rusiei moderne deoparte, tara si-a ridicat “cortina de fier” si turistii vin aici pentru a descoperi comorile ascunse ale “Mamei Rusia”, un taram viu colorat. Zona istorica Smolensk, intinderea schimbatoare a Siberiei, uluitoarea rezervatie Baikal, inzapezitii munti Ural, rapele din Caucaz si vulcanii de foc din Kamchatka reprezinta peisajul natural foarte diversificat al Rusiei.

Petru cel Mare, Pushkin, Lenin, Tchaikovsky, Dostoevsky, Solzhenitsyn, Sergei Eisenstein, Lev Tolstoy, Yuri Gagarin, Svetlana Savitskaya, Anna Pavlova, Andrei Sakharov, Mikhail Gorbachev – lista ilustrilor oameni rusi este interminabila iar contributia lor pentru natiune imensa.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Rusia

Ghid turistic Moscova

O suprapunere a contrastelor, un clar-obscur al trecutului clasic versus prezentul comercial, comunist inrait versus capitalist cras, soldati ai Armatei Rosii versus mafioti inarmati, ordine versus haos, nivel ridicat de trai versus salarii mici, dolar versus rubla. Asta este Moscova – metropola…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere