Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Belgrad, Serbia! Aici gasesti date generale Belgrad precum: istorie Belgrad, clima Belgrad si economie Belgrad. Rubrica stiati ca Belgrad contine curiozitati si lucruri interesante despre Belgrad. Daca esti in cautare de cazare in Belgrad, poti verifica sectiunea de hoteluri Belgrad pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Belgrad este completat de colectia de harti turistice Belgrad, evenimente si obiective turistice Belgrad, restaurante Belgrad, baruri Belgrad, magazine Belgrad si activitati Belgrad.

Vezi harta interactiva Belgrad, Serbia

Belgrad, Serbia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sincer, aventuros, mandru si indraznet: Belgrad nu este o capitala ‘frumoasa’, dar exuberanta lui curajoasa il face unul din cele mai animate orase din Europa. In timp ce tanjeste spre un viitor mai luminos, trecutul sau haotic se desfasoara in fata ochilor: blocuri socialiste inghesuite intre capodopere Art Nouveau; ramasite ale mostenirii habsburge contrasteaza cu relicvele otomane.

Aici se intalneste raul Sava cu fluviul Dunarea (Dunav), parcuri contemplative rasar in jungla urbana si cultura lumii vechi face loc vietii de noapte din lumea noua.

Cafenele grandioase, magazine cu inghetata si un smog dens, toate se gasesc pe Knez Mihailova, un bulevard pietonal plin de viata, flancat de cladiri istorice, care duce la Fortareata Kalemegdan, bijuteria orasului. In interiorul orasului, muzeele pazesc patrimoniul cultural, religios si militar al tarii. Josip Broz Tito si alte fantome ale trecutului se odihnesc aici.

Belgrad se traduce literalmente in ‘Orasul Alb’, dar colorata capitala a Serbiei este rosie-fierbinte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere