Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Seychelles! Aici gasesti date generale Seychelles precum istorie Seychelles, geografie Seychelles, clima Seychelles, cultura Seychelles si economie Seychelles. In sectiunea sfaturi de calatorie Seychelles gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Seychelles. Merita sa verifici si informatiile turistice Seychelles: bucataria din Seychelles, societatea din Seychelles, cand sa vizitati Seychelles si shopping in Seychelles. Rubrica stiati ca Seychelles contine curiozitati si lucruri interesante despre Seychelles. Daca esti in cautare de cazare in Seychelles, poti verifica sectiunea de hoteluri Seychelles pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Seychelles este completat de colectia de harti turistice Seychelles, evenimente si obiective turistice Seychelles, restaurante Seychelles, baruri Seychelles, magazine Seychelles si activitati Seychelles.

Vezi harta interactiva Seychelles

Seychelles

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Seychelles

Imaginati-va toate vederile postale cu palmieri, plaje cu nisip alb si ape azurii si toate imaginile de pe Discovery Channel cu peisaje tropicale luxuriante si veti avea descrierea insulelor Seychelles. Cu o varietate fabuloasa de insecte, plante si specii marine, acest mic arhipelag insirat frumos in Oceanul Indian si-a castigat pe merit renumele turistic de ‘Paradis pe pamant’.

Infrastructura turistica este foarte bine dezvoltata dupa standardele africane, oportunitatile de activitati in aer liber, atat pe apa, cat si pe uscat sunt nenumarate, oamenii sunt calzi si primitori, asa ca ce mai asteptati? Sashay catre Seychelles!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere