Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Singapore, Singapore! Aici gasesti date generale Singapore precum: istorie Singapore, clima Singapore si economie Singapore. Rubrica stiati ca Singapore contine curiozitati si lucruri interesante despre Singapore. Daca esti in cautare de cazare in Singapore, poti verifica sectiunea de hoteluri Singapore pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Singapore este completat de colectia de harti turistice Singapore, evenimente si obiective turistice Singapore, restaurante Singapore, baruri Singapore, magazine Singapore si activitati Singapore.

Vezi harta interactiva Singapore, Singapore

Singapore, Singapore

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Singapore este un oras-stat cosmopolit – cu opera chinezeasca, feng shui si chopsticks co-existand armonios cu saris si temple hinduse. Un adevarat amestec de culturi, Singapore este cea mai mica, cea mai stralucitoare si cea mai bogata tara a Asiei. Combinand cladirile zgarie-nori si metroul subteran specifice unui oras modern cu influentele malay, chineze si indiene si un climat tropical, acest oras-gradina are o viata de noapte dinamica, posibilitati de shopping fantastice, imprejurimi curate si unele din cele mai bune mancaruri existente.

Fondat ca o colonie britanica pentru comert in 1819, de la independenta sa din 1965, Singapore a devenit o tara prospera care se poate mandri cu cel mai aglomerat port din lume. O tara minuscula, comparata cu giganti precum China sau India, Singapore este o una din cele mai incantatoare si atractive destinatii turistice din Asia.

Asa ca mergeti in Singapore, pentru a descoperi acest foarte interesant oras asiatic!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere