Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Slovacia! Aici gasesti date generale Slovacia precum istorie Slovacia, geografie Slovacia, clima Slovacia, cultura Slovacia si economie Slovacia. In sectiunea sfaturi de calatorie Slovacia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Slovacia. Merita sa verifici si informatiile turistice Slovacia: bucataria din Slovacia, societatea din Slovacia, cand sa vizitati Slovacia si shopping in Slovacia. Rubrica stiati ca Slovacia contine curiozitati si lucruri interesante despre Slovacia. Daca esti in cautare de cazare in Slovacia, poti verifica sectiunea de hoteluri Slovacia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Slovacia este completat de colectia de harti turistice Slovacia, evenimente si obiective turistice Slovacia, restaurante Slovacia, baruri Slovacia, magazine Slovacia si activitati Slovacia.

Vezi harta interactiva Slovacia

Slovacia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Slovacia

Odata cu caderea regimului comunist si prabusirea cortinei de fier, fosta Cehoslovacie s-a divizat in doua tari in anul 1993. Cea mai tacuta fiind Slovacia, cu capitala sa, Bratislava. In timp ce Republica Ceha are stil, fler si romantism, Slovacia este mai putin dezvoltata dar la fel de frumoasa prin valoarea ei istorica si pitoreasca.

Orase ca Bratislava au un farmec deosebit, de o moda veche distincta in timp ce zonele rurale sunt pline de castele: Spis, Turna, Nitra, Pocuvadlo si multe altele. O mare parte din Slovacia – in special muntii Tatra – sunt de o frumusete virgina si excelenti pentru drumetii si alpinism. Dar cel mai bun lucru al acestei tari il reprezinta localnicii – oameni calzi, prietenosi care isi pastreaza inca din obiceiurile si traditiile lor stravechi si care au un patrimoniu cultural ce a reusit sa supravietuiasca, in mare parte intact, prin tumultul secolului 20.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere