Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Slovenia! Aici gasesti date generale Slovenia precum istorie Slovenia, geografie Slovenia, clima Slovenia, cultura Slovenia si economie Slovenia. In sectiunea sfaturi de calatorie Slovenia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Slovenia. Merita sa verifici si informatiile turistice Slovenia: bucataria din Slovenia, societatea din Slovenia, cand sa vizitati Slovenia si shopping in Slovenia. Rubrica stiati ca Slovenia contine curiozitati si lucruri interesante despre Slovenia. Daca esti in cautare de cazare in Slovenia, poti verifica sectiunea de hoteluri Slovenia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Slovenia este completat de colectia de harti turistice Slovenia, evenimente si obiective turistice Slovenia, restaurante Slovenia, baruri Slovenia, magazine Slovenia si activitati Slovenia.

Vezi harta interactiva Slovenia

Slovenia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Slovenia

Veti fi iertati daca veti confunda anumite parti din Slovenia cu Bavaria. Sau Ungaria. Sau chiar Italia…Aceasta mica tara este dotata cu orice este tipic european. Fie ca este vorba de falnicii Alpi, de castelele medievale din piatra, strazile inguste sau vinurile elegante, Slovenia le are pe toate. Nu multi s-ar astepta la asa multe lucruri de la o tara cu un trecut comunist. Majoritatea si-ar imagina de fapt o natiune tanara, cu 2 decenii de democratie doar, afectata de probleme economice, sociale si internationale.

Prin urmare, este o surpriza placuta descoperirea Sloveniei ca o tara vibranta, moderna, occidentala si cu o bogatie a traditiilor si culturii proprie. Si ca si cum asta nu ar fi de ajuns, tara dispune de statiuni de ski excelente, parcuri nationale, pesteri subterane, caverne de calcar si plaje minunate. In fiecare an, numarul turistilor este in crestere, dar tara este in continuare destul de linistita si destul de ieftina ca sa se plaseze printre cele mai bune destinatii de vacanta din Europa avand in vedere raportul calitate/pret.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Slovenia

Ghid turistic Ljubljana

Germanii numesc Ljubljana Laibach iar italienii Lubiana. Orasul, pe langa faptul ca este capitala si cel mai mare oras al Sloveniei, este si centrul cultural, economic si industrial al tarii. Ljubljana este principala poarta de acces in Slovenia si un oras in care gasesti multe de facut – fie ca…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere