Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Cordoba, Spania! Aici gasesti date generale Cordoba precum: istorie Cordoba, clima Cordoba si economie Cordoba. Rubrica stiati ca Cordoba contine curiozitati si lucruri interesante despre Cordoba. Daca esti in cautare de cazare in Cordoba, poti verifica sectiunea de hoteluri Cordoba pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Cordoba este completat de colectia de harti turistice Cordoba, evenimente si obiective turistice Cordoba, restaurante Cordoba, baruri Cordoba, magazine Cordoba si activitati Cordoba.

Vezi harta interactiva Cordoba, Spania

Cordoba, Spania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Córdoba este ideala pentru cei carora le place sa manance bine, sa exploreze pe jos, sa se aseze in vechi bodegas sau sa savureze minunile arhitecturale. Inima orasului nu are nevoie de nicio introducere, pentru ca faima sa este larg raspandita: magnifica Mezquita, un simbol al culturii islamice din lume, strajuieste asupra centrului orasului si atrage mii de turisti in interiorul sau arcuit in fiecare zi. Strazile din Judería (cartier evreiesc) se intind de la marea moschee ca niste capilare (cele mai apropiate de monument sunt pline cu suveniruri pentru turisti), varsandu-se in mod neasteptat in piete pasnice.

Compactul centru al orasului are o vibratie mai zgomotoasa, cu baruri si restaurante excelente – dintre care unele au devenit obiective turistice in sine – in timp ce ruina islamica Medinat al-Zahra, la vest de oras, starneste imaginatia cu slava si maretia ei.

Córdoba este linistita si retrasa in timpul lunilor de iarna, dar revine la viata de la mijlocul lunii aprilie pana la mijlocul lunii iunie, cand au loc cele mai multe fieste ale orasului. In aceasta perioada a anului cerul este albastru, caldura este tolerabila si multi copaci si curti ale orasului sunt pline cu frunze si flori.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere